torsdag 26 mars 2009

Blir så trött!!!!

Hej på er alla!!!
Tack för alla kommentarer, blir så glad!!
T är ute med jobbet, så när jag lagt barnen skulle jag sy flera timmar ända tills jag skall hämta honom vid halv ett. Trodde jag, sy maskinen gick sönder igen!!!!! Så nu ligger jag här i soffan med en kopp kaffe och väntar på att klockan skall gå... Har massor av annat att göra men skall bara tjura klart först.. Men det jag hann med att sy blev jag väldigt nöjd med i allafall.
Har sytt några lampkjolar till, de är så roliga att sy!! Tyckte att det blev fint med spets på Elins lampor så nu har jag gjort det till mej också. En står vid mitt lilla köksfönster. Här kommer en bild på halvfärdig dyna. Hade köpt vitt tyg och spets som jag först tänkt ha till dessa stolarna, men när jag tittar på allt annat som är vitt i hemmet med 4 barn tänkte jag om.. Skall ha ett helvitt hem när jag blir pensionär....
Närbild på den fina spetsen, Har köpt 15 meter men tro det eller ej, den är snart slut...


Och så blev det 2 lampkjolar till skomakarlamporna på vår toalett också.

Får väl gå och ta tag i tvättstugan, där är man ju alltid välkommen!! Nu har jag skrivit av mej och är redan på bättre humör!!! Ha en bra kväll, å titta gärna in igen!!! Kramar Camilla.



19 kommentarer:

  1. Tjura på du! hihi, blir jättefint med den där spetsen. Hoppas du blir lite gladare snart!
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Ha haaaa visst är det härligt att få tjura klart!!! Du är rolig du!!! Jättefint tyg i dynan!!!
    Kram vännen
    ;)

    SvaraRadera
  3. Tack för kommentaren. Vad fint du gjort med vit-svart rutigt, jag gillar också rutor.
    Håller med om det här med vitt. Det är ett evigt pass, trots vuxna! barn.
    Ha en bra fredag
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Tack för titten hos mej, nu fick jag hitta till ditt underbara hem!
    Så otroligt fint du syr!!! Jag har lust att prova sy både kjolar till stolarna o lampskärmar men Mannen har sagt att då åker dom andra bort först.Hihi. Jag brukar inte vara mitt charmigaste jag när jag syr!
    Tittar in igen helt klart!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  5. Phu ja det är verkligen inte skoj när det krånglar när man tänkt sig något! men himmel så duktig du är på att sy!! Kram Petra

    SvaraRadera
  6. vad fint med svart/rutigt på stolarna ;likaså gardin med lampa.

    SvaraRadera
  7. Skönt att du fick tjura färdigt här vid bloggen!:)
    Jätte fina saker du har sytt av allt tyg!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Hej det blir snyggt som bara den tycker jag, så finstämt med det andra svarta i köket, men visst blir man galen när det krånglar!!
    Här snöar det så att jag blir tokig av det i stället!
    Kram från Annica på Home No.1

    SvaraRadera
  9. Fin fint. En underbar kombination - det rutiga och spetsen. Tänk om jag kunde sy...men ack nej. Men jag blir glad över att se vad andra kan få till.

    SvaraRadera
  10. Men vad fint! Vad duktig du är!!! Jag skulle inte tjura om jag vore dig, jag skulle vara överlycklig om jag hade åstadkommigt något liknande. Jag ska försöka mig på en hissgardin bara jag tar mig in till en tygaffär. Kram Stina

    SvaraRadera
  11. Åh kanon fint!!
    Så otroligt duktig du är...här har man tappat sugen på att sy...men tror att den kommer tillbaks..nu när jag ser vad fint det kan bli.
    Många kramar till dig/Irene

    SvaraRadera
  12. Hej du har en fin blogg. Vad mycket fint du sytt. Jag ska snart komma igång och sy två hissgardiner till matrummet och lampkjolar av gamla lakan med spets. Måste ta tag i det snart...Tack för titten hos mig. Blir så glad.
    Kul att vi har ganska lika namn på bloggarna. Jag lägger till dig i min lista.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Oh, va mycket fint du syr!!! Här ligger man i lä, att sy är inte min starka sida...Jag överlåter de till min snälla mamma istället!
    ;- ) Fy, va trist att maskinen gick sönder, de är ju typikst när man väl ska sätta sig! Hoppas att den snart är i gång igen!

    Ja, de där med ett vitt hem är inte så enkelt med småbarn och katt...Väntar på en vit duk som min mamma har sytt till vårt ekbord. Är SÅ trött på de nu. Men jag kan tänka hur de ser ut när katten har provleget och lilla E lekt med sin lera där! ;- ) Men den går ju att tvätta!

    Må så gott & trevlig helg!
    Kram, Lina

    SvaraRadera
  14. Hejsan Camilla!
    Det var de finaste lampkjolar och stolsöverdrag jag sett !!! Oh va snygga. Såna vill jag oxå ha .. he he. Får väl bli vän med min symaskin igen - eller rättare sagt lära känna den lite :)

    Va kul att du lämnade spår hos mig - du har en kanon fin blogg oxå. Riktigt kul å läsa och jag gillar verkligen din stil. Toppen roligt!

    Ha en skön helg,
    kramar från Malin :)

    SvaraRadera
  15. Hej! Så fin blogg du har! Det är så roligt med nya bekantskaper :) Jag är tydligen inte ensam om att ha rutiga "rullgardiner"! Kram, Tina

    SvaraRadera
  16. Hej och tack för hälsningen! Vilken fin blogg du har, jag kommer absolut att titta in igen. Jag undrar bara hur i hela fridens namn du orkar/hinner sy med 4 barn? Hittar inte tiden till alla mina syprojekt och jag som bara har 2 busungar...
    Ha en riktigt skön helg,
    Kram Maria

    SvaraRadera
  17. Hej! Vad fina hissgardiner& tyger du sytt av..
    Lampskärmarna blev jätte gulliga...
    Jag har försökt att lagt in dig på min blogg listan?? Men måste ha felbloggadr??
    Ha en bra lördag hälsn:Helen

    SvaraRadera
  18. Hej!

    Och tack för titten....
    Så mycket fint du har sytt!!!!
    Lampkjolarna är ju så söta...

    Ha´en bra helg!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  19. Hej!!Tack för titten hos mig :) Det är kul att hitta andra "smultronställen" :) Vad duktig du är att sy!!Så trist när maskiner och teknik krånglar.Härom veckan gick min symaskinsnål av och hade ingen hemma i reserv.Nu har jag laddat upp med ett lager.Det är tråkigt när man är mitt uppe i ett projekt och så avstannar det!Ha en fortsatt bra helg!Kram Anna

    SvaraRadera