torsdag 19 mars 2009

Pyssel hemma.

Hej på er!

Nu har jag målat klart det mesta, bara montering och uppsättning kvar. Tror det kommer bli fint. Melkers rum är förvandlat till en målarverkstad! Idag skulle jag leta upp en säng som de andra barnen sovit i. När jag kom till förrådet stod den längst fram helt lätt att få ut och allt, bra då va det väl bara och packa i den i bilen. Nej, då fattas det en del det finns bara 3 delar!!!
Bara att börja leta.....
Elin städar på sitt rum, helt överlycklig att vi skall börja med hennes rum. Det blir en rosa fondvägg. Nya gardiner och lite annat smått och gott.
Har fått griffeltavelfärgen nu.
Har målat färgen på skivorna som skall fästas i fönster ramarna.

En stol och några bokstäver som skall sättas på en tavel list.Och på här skall bara lådorna in och fönstret upp så är det klart här också.
Ha det så bra och tack för att du tittar in. Kram kram.


4 kommentarer:

 1. Heeej, kul med en ny bloggare :-)
  Guuud så fiiint ni har köket å badrummet e såå fräscht, precis så där som man skulle vilja ha :-) Vi håller på med en liten renovering i badrummet som jag ska visa, hihi inte lika fint som ert men ändå,hihi.

  Må så gott så hörs vi :-)
  Länkar Dig...
  Kramar M

  SvaraRadera
 2. På den här bloggen verkar det hända en hel del! Måste återkomma och se! Vilka fina hissgardiner du har sytt. Jag undrar om jag skulle kunna åstakomma något liknande?
  Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Helt sjukt vilken energi du fått!!
  Du kanske kan komma hem o klyva ved oss hos!!
  Skall gå husesyn på Lördag o se allt som hänt sen sist;).Ha de gott Jocke

  SvaraRadera
 4. Hej Camilla!
  Kul att du kikade in i min blogg och roligt att hitta till dig. Vi har ju lite liknande namn på bloggarna också...
  Roligt att måla och pyssla hemma. Fräscht badrum, gillar dina gardiner. Ska faktiskt sy likadana så jag har redan köpt tyg och fått tygrullar att rulla upp dem på. Ska även sy lampkjolar av gamla lakan med spets. Sedan såg jag att vi har Berninasymaskin båda två. Den är rejäl och bra.
  Ha det gott!
  Susanne

  SvaraRadera