måndag 18 maj 2009

Titt i köket.

Hej på er!!

Har åkt på värsta brakförkylningen!! I dag har jag och Melker varit i Borås och handlat lite. Vi åker till lalandia i Danmark på torsdag. Och så köpte vi lite jord till, undra hur många säckar som gått åt i år... Men det kommer bli fint med alla planteringar!! Kanske kan visa lite altanbilder i morgon om vädret blir bra. Har tagit en bild från vardagsrummet upp mot köket, ser ni datorn?? Det är här framför tv:n jag sitter och bloggar. När vi var inne i stan idag beställde jag en ny soffa, mycket större än den vi har idag. Och så blev det en mörkgrå.
Har ett etage ner till vardagsrummet.

Underbart när man kan öppna altandörrarna! Det börjar verkligen bli sommar!!






Ni som funderar på att byta kök, är det riktigt skönt att ha diskmaskinen en bit upp så det blir plockhöjd.




Ja det va lite helhetsbilder från mitt kök. I kväll blir det sängen tidigt!! Hoppas vakna upp utan snuva och halsont, skall ju åka på semester om 2 dagar!!!!
Hoppas ni får en jättebra kväll och tack för att ni tittade in, kram Camilla.





10 kommentarer:

  1. Du har verkligen ett drömkök! Så öppet och fint. Nu får du kurera dig, soffan och en go filt, så du blir frisk.
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Ohh lord vad fint erat kök är! Ja allt ser fantastiskt ut:-) Hoppas du kryar på dig! Ps. Tävling hos mig om du har lust:-) Stor kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Det ser jättefint ut! Öppen och luftig planlösning. Och jag gillar etageklivet ner!
    Krya på dej!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  4. Hej Camilla! Tack för hälsningen! Ledsen att jag inte har tittat in på ett tag!. Vilket superfräscht kök ni har. Avundas dina altandörrar!
    Det är verkligen ett vackert skrin du har till dina spetsar!
    Jag måste följa ditt råd och göra min egen olja till marinader i år. Det är ju löjligt att man går och köper i affären när det är så enkelt att göra smarriga oljor själv! Va fint det blir med era pallkragar. Min äldsta som har en egen pallkrage med morotsodling hos mormor o morfar. På torpet har vi en gammal odlingsbädd som jag har rensat ut. Jag skall fylla den med obrunnen hästgödsel och jord, så att det blir rilktigt varmt och gott. har dock inte kunnat bestämma mig för vad vi skall plantera....
    Krya på dig! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Vilket kanonkök, stort och fräscht. Gillar de öppna ytorna mot vardagrummet också.
    Krya på dig!
    Susanne

    SvaraRadera
  6. Ser väldigt väldigt fin ut. Har alltid undrat om diskmaskin i plockhöjd. Härligt med altandörrar. Krya på dig och ha det så skönt på semestern.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  7. Så fint ni har det, trevlig semester!

    SvaraRadera
  8. Vad fint ni har gjort det! Måste vara fantastiskt att få bestämma precis hur man vill ha det, när man flyttar in i ett alldeldes nytt hus. Vi bor i ett väldigt gammalt hus och det har ju sin charm det också, man får ju anpassa sig efter det man har och göra det bästa av det.
    Du är otroligt duktig och gör jättefina saker.
    Återkommer:)
    //lisamaja

    SvaraRadera
  9. Ah, vad snyggt ni har det i köket! Skäms för mitt, men hyr man så hyr man :-) Det är iallafall vitt, så lite tacksam är jag allt!

    Ha en alldeles förträfflig semester!

    Må då gott!

    SvaraRadera
  10. Men gud vilket UNDERBART kök ni har *avis* :-)

    Skickar en krya på dig kram...//Linda

    SvaraRadera