måndag 4 maj 2009

Min lille Melker fyller 1 år!!

Hej på er!

Idag fyller min lill kille 1 år!Oj vad tiden går fort,vart tog det här året vägen?? Minns allt som igår.. Vi firade honom lite i kväll med paket och jordgubbstårta, bara vi och hans syskon.Det blir kalas för honom och hans syster Elin på fredag! Det blev fyra paket med sjörövare på pappret. Vi hade köpt en gräsklippare som låter, och då menar jag låter... Det gick inte att ha den inne så den åkte ut efter bara några minuters klippning... Stackars barn...

Han va riktigt duktig på att slita upp pappret... Här blev det en bil.

På eftermiddagen kom mormor och morfar och sa grattis, de hade med sej den här fina lampfoten som mormor målat, visst är den fin?? Jag va uppe på hans rum och hämtade lampskärmen jag sytt tidigare men skall nog fixa en vit i stället.


Nallen håller i en liten snutte filt, syns lite dåligt på bilden.



Den ser så där lagom trött ut, precis som Melker om kvällarna. Här kollas det på Elfsborg, och för tillfället rätt så glatt eftersom de leder med 1-0. Har klippt lite tyg som jag skall sy ihop både gardiner och lite påsar av, men det blir i morgon det nu skall jag blogga runt hos alla er!!
Ha det gott!! Kram Camilla.




12 kommentarer:

  1. Åh Grattis. Vilken sötis :) De växer fort de små trollen minsann.

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Vilken liten sötnos!:-) Åhh tiden går så fort... Kram Sofia

    SvaraRadera
  3. Vad mycket jag hittade hos dig som jag tycker om...Vad dom växer fort och jag lovar imorse undrade jag hur dom kan ha blivit dom monster dom är just nu, mina barn 8 och 12 år. Gräsklipparen gav mig minnen som du skriver om, hihi hemskt ljud. Tips vi vek upp den lilla plastpiggen som gör att den låter. Eran Elin har ett riktigt rosa flickrum, härligt.

    Kram Anne

    SvaraRadera
  4. Stort grattis till Melker! Han är verkligen jättesöt!! Vi har "turen" att alltid få högljudda saker till pojkarna av min lillebror. Typ trummset... Han ska nog få igen när den dagen kommer att han själv får barn,hihi.
    Ha det så bra Kram Milla

    SvaraRadera
  5. Grattis till den lille gubben!
    Jag tycker det känns som igår vi firade 1-årsdagar o nu är dom 8 och 9 år. Jag blir så vemodig av att åren går så fort!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  6. Grattis till lilla Melker! En sådan söting! Vad nära inpå dina barn fyller. Det är ju bästa tiden att fylla på, innan sommarlovet sätter igång och alla kompisarna är på semester. Det är ju toppen att kunna ha kalas ute då de är större. Lampan var helt underbar. Det är en sådan sak som han säkert kommer spara och ge till sina barn, men det dröjer... Extra kul att mormor har målat den och du sytt skärmen! Kram Stina

    SvaraRadera
  7. Stort GRATTIS! till din lilla pojke.Tiden går alldeles för fort,jag lovar,ta vara på tiden och njut.Ha en bra vecka:)

    SvaraRadera
  8. Men vilken liten sötnos han är din lilla son,ett år stora grabben.
    kram o ha en go dag
    ninni

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig tid det är när barnen ä i den åldern! Få gratta honom så här i efterskott! Ja, tiden går fort... tänker på mina barn.. ler, var i hela friden tar alla år vägen.. Ha en riktigt bra dag. Kram Lenita

    SvaraRadera
  10. Vad kul med en liten 1 åring. Grattis.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  11. En sån gullig liten Melker, jag kommer ihåg när sonen här fyllde 1 år. det är ett tag sen..
    Lampfoten var jättefin.
    Kram till dig och grattiskram till Melker
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  12. Vilken gullig liten kille, fin lampa han fått också. Vad mysigt med en 1-åring.
    Kram Susanne

    SvaraRadera