söndag 5 april 2009

Söndag vid symaskinen!!

Hej på er!
Har fått tillbaks sy maskinen igen, sydde när lille M sov middag. Fick klart en av mina 2 stolsdynor. Mina lampskärmar börjar tryta, har ju sytt en del lampkjolar det sista.. Vi åkte bort till mamma på förmiddagen, för si så där 20 år sedan sydde hon lampskärmar. Den lådan fick vi fram, så hem åkte jag med 4 nya lampskärmar som jag kan klä. 2 att hänga och 2 till lampfötter. skall ha hängande fönsterlampor nu tänkte jag. Thomas har lovat att hjälpa mej koppla sladd i morgon. Idag fick vi av vinterdäcken på en av bilarna så nu kommer det ingen mer snö!!!!
Av det vita tyget skulle det bli stolsdynor, men tänkte ju om.. Det blev bla 2 lampkjolar som skall hänga i köksfönstret. Har blivit helt förälskad i spets...


2 av alla mina kronor. De här fick jag av Linda i julklapp. Fina tycker jag, SIA är märket!På förmiddagen städade jag lite i vårt sovrum. 70 tals lampan har vi 2 av, en vid var sida om sängen. Från början var det inga lampor utan bara prydnad, men monterade in skomakarlampor i dom fint tycker vi! Såg det på något inredningsprogram långt innan vi byggt klart. Så skulle jag bara ha det!! Kommer mer bilder på det någon dag när det är ljust ute! Nu är det nästan mitt i natten! Ha en bra start på nya veckan vänner!!!
5 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken fin blogg!!
  Lamkjolen som du sytt ser jättesöt ut! Visst är det fint med lampjkolar?!
  Spets kan man verkligen ha till mycket också.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh gud vad du är duktig på att sy!
  Lampkjolen och stolsdynerna är otroligt fina.
  Kram och hoppas att ni har haft en solig dag/Irene

  SvaraRadera
 3. Vilken fin lampkjol. Jag får nog ge mig på att sy en för jag har en lampfot som jag gillar det är bara det att skärmen är orange så den vill jag ju inte ha. Men syr jag en lampkjol att ha över knaske det blir fint sken i den.

  Anette

  SvaraRadera
 4. Vad fint du har hemma, det du visar i din blogg. Fantastiskt!

  Vad roligt att du hittade till mig så jag hittade hit :) Kram Josefin

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Välkommen hem! Verkar som om ni har haft det jättemysigt, å inget brutet :-)

  Bra påhitt med lamporna, tänk vad man kan återvinna hi hi!

  Må så gott!
  L

  SvaraRadera