måndag 27 april 2009

Altan räcke på plats!!

Hej på er!!
I helgen har vi fått upp vårt räcke som vi faktiskt FYNDAT på silvan, 40 procent hade de förra veckan. Vi tömde lagret både i Borås och Göteborg! Vi skall inte ha räcke runt hela altan, där det inte är så högt har vi byggt ett trappsteg, kommer lite mer bilder när det blir lite grönare runt om. Vi är såååå trötta på denna jordiga trädgård, men i slutet av veckan kommer grävmaskinen och då kommer det förhoppningsvis hända grejer!!
Så Thomas grejade ute i helgen och jag städade och piffade inne!

Pyntade om lite i vardagsrummet och dammade lite här och var. köpte fler bokstäver och skrev BATH vid fönstret i badrummet . Blev bra så det får nog bli ett nytt inlägg om badrummet någon dag!!


Nu skall jag ut och göra det sista på mitt sy maskinsbord som jag sprayat vitt. Har även en hylla som är på gång att bli klar. Ha det gott, kram Camilla.11 kommentarer:

 1. Du har fint både ute och inne. Det är alltid extra gott och se vatten. Räcket blir kanonbra, så du kan se igenom. Och visst är det kul och plocka om lite i hyllorna.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så fiiint! Och vilken utsikt. Jag önskar att man hade en terass att få vara ute på i sommar. Men jag är glad att vi har balkong ändå :)

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. VIlket elegant räcke! Kul att se något lite annorlunda, och härligt att ha en terrass att bre ut sig på :-)

  SvaraRadera
 4. Vilket fint räcke och utsikten är härlig. Så fint med "pyntet" påsen hänger så fint där.

  Anette

  SvaraRadera
 5. Men vad vackert ni bor!!! Jag skulle inte ha något emot lite lera i trädgården om jag hade en sådan utsikt mot vatten! Lyckliga du! Altan ser jätte fin ut. Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Hej Camilla! Tack för att du tittade in!! Gud vad fint ni har det hemma, det måste vara underbart med ett alldeles NYTT hus!? Välkommen tillbaka! Kram Malin ^^,

  SvaraRadera
 7. Gud vilket stilrent och snyggt staket.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Oj oj vilken härlig altan ni har!!:-)Vi ska påbörja våran nu i helgen o jag lääängtar!! Kram Sofia

  SvaraRadera
 9. Allt är så fint!! Kram Kram

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Åh, tror att det kommer att blir riktigt bra när det "gröna" kommer på plats! Himla trevlig utsikt, den går inte av för hackor :-)

  Må så gott!
  L

  SvaraRadera
 11. Vad fint ni bor och nära sjön. Räcket var stilrent och fint till ert nya hus. Härligt att ligga i däckstolarna också.
  Vad fint du gjort inne också.
  Har missat lite inlägg, så jag går vidare.
  tack för titten hos mig.
  Kram Susanne

  SvaraRadera