tisdag 28 april 2009

Dörr på glänt!!!

Hej alla!!
I dag tog jag mej en tripp till Borås för att kolla en soffa vi sett på Chilli. Den är fin.... Får se vad som händer på vardagsrums projekt. Vi har en 3 sits soffa och 1 puff och så är vi 6 personer... I dag gläntar dörren till sovrummet. I dörren har vi ett frostat fönster, Vårt sovrum är det enda rummet vi målade annat än vitt, det blev lattè färg med en tapet som fondvägg.
Har plockat ut spjäl sängen idag, vad plats den lilla sängen tagit. Melker har sovit jätteduktigt på sitt rum en vecka nu, så då vågade vi ställa ut den i garaget.

På sängen har vi ett vitt överkast och några kuddar som är inhandlat på kid. Filten är från IKEA.


Så har vi den lyxen med eget badrum från sovrummet, det va en sak som jag verkligen ville ha när vi började skissa på vår ritning.Och så var det bokstäverna jag pratade om, visst blev det fint? Ha det gott mina vänner, kramar Camilla.
4 kommentarer:

 1. Gud va härligt sovrum ni har (FAST DET INTE ÄR VITT!) Tänk att ha egen toa från sovrummet. Fint tycker jag!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Tack för hälsningen!Vilken härlig lyx med badrum direkt från sovrummet! Ser verkligen urfräscht ut och du jag gillar ju färg så jag gör vågen för er fondvägg!
  Kramis Anne-Lee

  SvaraRadera
 3. Hallå!
  Vilken läcker fondvägg!
  Det ser ju så härligt ut med badrummet brevid sovrummet.Precis som i amerikanska filmer :)
  Tänk att få mysa runt där..
  Ni verkar ha ett jättefint hus!
  Ha det så bra!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vad fint ni har i sovrummet, roligt att ha så nytt och fint. Vilken lyx att ha badrummet bredvid sovrummet, ett helt eget. Är det bubbelbadkar också...
  Kram på dig!
  Susanne

  SvaraRadera