torsdag 27 december 2012

Hej på er!!

Här vad det ett bra tag sedan jag va.. Tittade in på mina gamla bloggvänners bloggar och tror att jag börjar längta tillbaks lite.
Här har det hänt massor sedan sist.. Vet inte riktigt vart jag skall börja.. Det har varit ett riktigt bra år då många bitar fallit på plats..
I slutet på December förra åretavvecklade jag min butik då det inte vad alls min grej att vara egen företagare.. Nu kan jag pricka av det från min lista..

I januari fick vi reda på att vi skall få vårt femte barn, så i september kom vår lille Casper till världen.
Ett helt underbart litet knytte!!

Min inredning har blivit helt annan från vitt har vi nu gått till en hel del svarta detaljer. Har inte så mycket småsaker framme, kransar, ljusstakar, gröna växter och mycke kuddar.Här har vi min gran som står i köket.
Det är min mormors gamla pepparkaksmått som får bli pynt i granen..
Detta var ju en liten början, har jättemycke mer att berätta..
Hoppas ni har en härlig torsdag så här mellan Jul & Nyår!!
Kram Camilla.

2 kommentarer:

 1. Hej, hej
  Men vad roligt att du är tillbaka :) Och grattis till bäbisen!! ibland tar man pauser från bloggandet...Är mkt nyfiken på vad du har å berätta :)
  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Ibland blir det ju så, tiden och lusten till bloggen infinner sig inte alltid. Jag är nog ganska sporadisk på min blogg...när jag har ledigheter i längre perioder blir det mer aktivt på bloggen, får inte tiden att räcka till i den vanliga hektiska vardagen!
  Grattis till bäbisen! Fem barn!! Vad härligt med en så stor familj! Själv har jag tre barn, men nog var jag bra sugen på en fjärde...men det var inte maken så det fick stanna vid tre. Är så nyfiken på vad du har att berätta....
  kram, Marita

  SvaraRadera