fredag 28 december 2012

Den årliga julgranskulan..

Hej hej!!

Märks att julen är över och all stress har lagt sej, vi är helt förslappade..
Fast det är hur fint väder som helst så sitter vi inne och kollar på en film..
Solen lyser in och dammet gör sej påmint.. Thomas sa idag att för min del kan vi gärna ta ut granen.. Och jag säger det samma om tomtarna.. Vi pyntade allt utom granen till  1 advent i år. Blir alltid sån här efter annandagen, då kan jag packa ner allt igen.. Men innan dagen D älskar jag att gå runt bland granar och alla ljus.. Vi får väl se vad som händer i morgon.. Tänkte ta mej en titt på rean några timmar också men så har jag läst så mycket om RS viruset.. 

Varje år sen vi flyttade till huset har det inhandlats en julgranskula på Liseberg varje år.
Den sista va årets.
Tänk om si så där 40 år så mycket fina kulor vi kommer att ha!!
Nej nu skall jag ta mej en kopp kaffe och Biskvi till det. För ni vet väl att det är inte vad man äter mellan Jul&Nyår utan vad man äter mellan Nyår&Jul.... Haha.. Nästa år skall vi bli riktigt sunda!!

Ha det gott mina vänner, kram Camilla.

4 kommentarer:

 1. Vi är precis likadana! Så härligt att ta fram allt julpynt i god tid, redan till första advent...så har julafton passerat och julen känns klar! Då vill vi också plocka bort granen...tomtarna...lite mer och lite mer så rätt som det är finns det ingen julpynt kvar när nyårsafton infinner sig!! Men i år blir det inte så...vi har kroknat både maken och jag, sååå förkylda, febriga, ont i våra kroppar....oj oj! Nåväl, vi ska väl hinna piggna till till nyårsafton i alla fall?!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Bara så himla fina kulor.Ha en härlig och mysig fredag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Så fina julkulor..

  Granen vill jag ha kvar iaf till Nyår, sedan får den nog åka ut då den barrar rätt bra,.. Vattnaren (läs jag) har missat att vattna i tid :/

  Ha en fin fredagskväll..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Ha en riktigt mysig lördag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera