tisdag 30 juni 2009

Green gate!!

Hej på er i sommarvärmen!!
I kväll kom det lite regn, såå skönt när tempen sjönk för ett ögonblick. Och luktade ljuvligt gjorde det. Barnens sommarlov har börjat riktigt bra, va de har badat redan denna sommar!!
I eftermiddags var jag en sväng i Bollebygd då jag körde förbi en skylt där det var textat Green Gate 50%... Tvärnit in och ut kom jag med de här 2 plåtburkar som jag skall ha till kakor och kex!! Fynd tycker jag!!! Blev så somrigt och fint i köket!!
En hallonröd och en vit!

Och så blev det ett doftljus.


Och i mataffären Lantliv, kvällen räddad!!
I morgon skall hela vår familj och i väg över dagen, kusten tror vi det blir. Har några kompisar i Varberg som vi kanske hälsar på. Så Ida du laddar väl kaffebryggaren!! Hon får också i sej en del kaffe på en dag..
Är lite dålig på att lämna kommentarer, men är inne en snabbsväng hos er på kvällarna.
Såå tack alla ni som lämnar så fina kommentarer, jag blir så glad!!
Kram på er alla, Camilla.

3 kommentarer:

 1. Verkligen söta plåtburkar.. Livar upp lite i ett kök :-)

  Ha en bra tur i morron..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Ja kommentarerna är inte överflödiga nu. Det märks på de flesta bloggarna tycker jag. Mina besökare har nog försvunnit. Antingen har de tröttnat eller så njuter de av sommaren. Jag hoppas på det sistnämnda :) Jag är glad för de som hälsar på mig i alla fall. Tack för alla dina rara kommentarer.

  Vilket fynd då.. de där burkarna är ju underbara. Ja allt med Green Gate, som du säkert i nuläget vet att jag avgudar hehe.

  Det är så varmt ute OCH inne. Vi har 27 grader inomhus... pust. Det är faktiskt lite jobbigt. Vi i Sverige är ju inte direkt vana vid den här värmen. Nå väl.. man ska inte klaga. Ta hand om dig och ha en skön semester. Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Vilka fund du har gjort :) Burkarna är helt underbara och jag förstår att du passade på när de var nersatta i pris. Jag älskar också GG och håller på och samlar på mig lite då och då, de kostar en del så man har inte råd och köpa så mycket åt gången och då blir man överlycklig när man upptäcker GG på rea :)

  Kram Åsa

  SvaraRadera